Κουφώματα PVC

BLUEVOLUTION 8.2mm /// SALAMANDER

Το Καλύτερο σύστημα Salamander της Αγοράς. Ήρθε και στην Ελλάδα Blue Evolution 82mm. Έξι Θάλαμοι, Στάνταρ Τριπλό Τζάμι Και Τρία Λάστιχα με τις Καλύτερες Τιμές Θερμομόνωσης και Ηχομόνωσης!

BLUEVOLUTION 9.2mm SALAMANDER

Σύστημα παρααθύρου PVC. Το bluEvolution είναι το σύστημα παραθύρου του μέλλοντος. Το βελτιστοποιημένο 6-θάλαμο προφίλ με βάθος κατασκευής των 92 χιλιοστών παράγει εξαιρετική θερμομόνωση και με άριστη ενεργειακή απόδοση. Σε συνδυασμό με συρματερό ορατό ύψους μόλις 118 mm, ηλιακά κέρδη χάρη στην υψηλή συχνότητα φωτός και την οικολογική διατήρηση με 100% ανακυκλώσιμο βινύλιο.

3D 7.6mm SALAMANDER

Σύστημα κουφωμάτων PVC 3D. Ικανοποιήστε τις σχεδιαστικές σας απαιτήσεις με ποιότητα. Πενταθαλαμικό κούφωμα PVC με 3 λάστιχα στεγανοποίησης και 76 mm πλάτος. Δυνατότητα κατασκευής όλων των τυπολογιών σε μορφή πομπέ. Το 3D είναι ιδανικό για παράθυρα και δευτερεύουσες πόρτες.

STREAMLINE 7.6mm SALAMANDER

Σύστημα προφίλ PVC Streamline.Άνεση ζωής από την πιο όμορφη πλευρά της. Πενταθαλαμικό κούφωμα PVC με 2 λάστιχα στεγανοποίησης και 76 mm πλάτος. Δυνατότητα κατασκευής όλων των τυπολογιών σε ίσιο profile και σε μορφή πομπέ. Το steamline ενδείκνυται για παράθυρα και δευτερεύουσες πόρτες.

HST PREMI DOOR KOMMERLING

Πόρτα Bαρέως Τύπου για αισθητική αρμονία, στεγανότητα και ηχομόνωση στην πράξη. Η PremiDoor της Kömmerling είναι ένα πραγματικό πρωτοποριακό προϊόν. Η λεπτή της γραμμή και ο διαχρονικός της χαρακτήρας τονίζουν ιδιαίτερα τα τεχνικά της χαρακτηριστικά: Τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση, και φυσικά, σταθερότητα και στεγανότητα και τέλεια λειτουργικότητα. Παραλλαγές της σειράς και ασυνήθιστες διαστάσεις με φύλλα έως και 3.0μ πλάτος και 2.5μ ύψος προσφέρουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την προσωπική ξεχωριστή σας αρχιτεκτονική.

PREMLINE KOMMERLING

Επάλληλο συρόμενο για περισσότερο χώρο για τον ήλιο και το φως. Οι πόρτες ανοίγουν η μία πάνω στην άλλη με αποτέλεσμα να καταλαμβάνουν έναν σχετικά μικρό χώρο εκατέρωθεν της τοιχοποιίας. Έτσι δεν εμποδίζεται η διέλευση, π.χ. προς τον κήπο, από καμία σταθερή υάλινη επιφάνεια.

EUROFUTUR CLASSIC KOMMERLING

Η ομορφιά έχει το πλεονέκτημα να γίνεται αντιληπτή πριν από οτιδήποτε άλλο. Τα συνθετικά κουφώματα με προφίλ της Kömmerling είναι εντυπωσιακά όμορφα και προσδίδουν τόσο στα νεόχτιστα όσο και στα παλιά κτίρια υψηλή αισθητική τελειότητα.

Νέο προϊόν κουφώματα PVC Schuco

Χρωματολόγιο Κουφωμάτων PVC

Οι Συνεργασίες μας